Saturday, March 28, 2009, 8:59 PM
A) people who have been tagged must write their answers on their blogs & replace any question that they dislike with a new question formulated by themselves.

B) tag 8 people to do this quiz & those who are tagged cannot refuse.
these people must state who they were tagged by & cannot tag the person whom they were tagged by.
continue this game by sending it to other people.

#1 If your lover betrayed you, what will your reaction be?
Ans: Hurt, Angry.

#2 If you can have a dream to come true, what would it be?
Ans: Never ending wishes :D LOL.

#3 What will your dream wedding be like?
Ans: Never thought of it.

#4 Are you confused as to what lies ahead of you?
Ans: I don't understand this question -.-

#5 What's your ideal lover like?
Ans: Funny? Kind? Sweet? Fun :D

#6 Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
Ans: Being loved by someone.

#7 How long do you intend to wait for someone u really love?
Ans: Depends.

#8 If the person you secretly like is already attached, what would you do?
Ans: Secretly continue liking him/ Give him up.

#9 Is there anything that has made you unhappy these days?
Ans: Yes. My swollen eye, my friend & how this life sucks.

#10 Is being tagged fun?
Ans: Yup.

#11 How do you see yourself in ten years time?
Ans: Working? Oo

#12 Who are currently the most important people to you?
Ans: Family & Friends.

#13 What kind of person do you think the person who tagged you is?
Ans: She's a nut.

#15 Would you rather be single & rich or married but poor?
Ans: Married but poor.

#16 What's the first thing you do every morning?
Ans: Brush teeth?

#17 Would you give all in a relationship?
Ans: Of course if i really love him and he loves me.

#18 If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
Ans: None.

#19 What type of friends do you like?
Ans: Loyal, fun, always there for you.

#20 What type of friends do you dislike?
Ans: Backstabbers, betrayers, unreasonable.

Tagged by :
Deborah Leo Ming Min

Here are the 8 lucky people who's gonna be tagged :
- Teng Teng
- Joe Min
- Wan Yi
- Jessica
- Christina
- Fann
- Jean
- Jiren